Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Nieuwsbrief 8
November 2016

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

De activiteit van november is alweer voorbij en ik denk dat het weer goed was. Dat zal het verslag verder in deze nieuwsbrief wel bewijzen.
Hoog tijd dus om aan de activiteit van december te denken want die zal er snel zijn. Ook daar meer over verder in deze nieuwsbrief.
Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

© Simonne Troosters de tofclub speelt djembé © Simonne Troosters djembé in Ons Huis

Karel De Ridder kwam naar Ons Huis om onze gasten een onvergetelijke djembéworkshop te geven. En of ze zich geamuseerd hebben.

© Simonne Troosters djembé met Karel De Ridder

Kerstmis nadert alweer met rasse schreden en wat is er dan gezelliger dan een kerstmarkt bezoeken. Dat gaan we dit jaar dan ook weer doen. We gaan naar de kerstmarkt van Brussel. En wat ook bij die gezelligheid hoort is een wafel, smoutenbol, hotdog... eten zomaar uit het vuistje. Ik kijk er al naar uit. Jullie ook?
Alle verdere informatie kan je vinden door te klikken op onderstaande uitnodiging.

* Ik weet dat ik in herhaling val maar mag ik enkele puntjes nog eens herhalen: * Als je ingeschreven bent voor een activiteit en je kan niet komen, verwittig mij dan aub. Vorige activiteit daagden twee gasten niet op zonder enige verwittiging. Vergeet niet dat wij wachten met het starten van de activiteit tot iedereen er is!
                * Gebruik zoveel mogelijk het inschrijvingsformulier. Voor jullie en voor mij het allergemakkelijkste.
                * Geef ALTIJD een seintje, ook als je niet komt. Dan weet ik tenminste wanneer de inschrijvingen kunnen afgesloten worden en zijn er ook geen laatkomers.
                * Breng altijd gepast geld mee in een gesloten omslag met naam!!! Niets is vervelender dan met los geld op een activiteit te zitten, zeker als het een buitenactiviteit is!!!
* Ben je de uitnodiging kwijt, of heb je ze niet gekregen, op de website vind je alles terug.

http://tofclubpajottenland.buurtwijzer.be
* We hebben nog steeds nood aan nieuwe monitoren dus aarzel niet mij te contacteren als je iemand weet die dat zou willen doen.
stroosters@telenet.be


Dat was het weer voor deze maand. Nog 1 nieuwsbrief en het jaar is weeral om. Wat gaat het snel! Ik hoop jullie allemaal te zien op 10 december.
Liefs
Simonne