Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Nieuwsbrief 4
April 2016

Hallo Tofclubber en sympathisanten,
Weer een nieuwsbrief maar dit keer zonder fotoverslag vermits we in april geen activiteit hebben. Maar in mei gaan we er weer tegenaan. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.
Veel leesplezier.

Op 14 mei is er de jaarlijkse Thuisdag. Je weet wel de populaire soap van TV1. Dit jaar gaat die door in recreatiedomein "De Ster" in Sint Niklaas.
Je kan er op de foto met de acteurs, er is een grote slotshow en tal van randactiviteiten.
Ook in het recreatiepark zelf is er vanalles te beleven. Dat wordt onze activiteit voor mei. Wil je er alles over weten kijk dan op de website door te klikken op volgende link.
Wil je direct naar de uitnodiging dat kan ook door te klikken op volgende link.

Thuisacteurs in de begindagen

Uit de begindagen van Thuis. Wie herinnert zich dat nog?

De Thuisacteurs nu.

En zo zien ze er nu uit.
Wil je inschrijven voor deze superdag klik dan op volgende link om het inschrijvingsformulier in te vullen.

* De website van de Tofclub bezoeken kan nog steeds door hier te klikken.
* Voor de puzzelaars onder jullie is er een puzzel van de thuisacteurs. Je moet wel even klikken op de ronde pijl links om de puzzelstukken te krijgen. Je komt er met deze link.
* Nog steeds zijn er mensen die zich voor een activiteit inschrijven en niet opdagen zonder te verwittigen. Dat is zeer vervelend want de ganse groep wacht met het starten van de activiteit. Mag ik vragen steeds te verwittigen als je niet kan komen.
* Mag ik ook vragen ALTIJD TE ANTWOORDEN OP EEN UITNODIGING voor een activiteit, ook als je niet komt. Zo weet ik wanneer de inschrijvingen echt kunnen afgesloten worden.

Zo dat was het weer voor deze maand. Geniet van de lente die er nu toch eindelijk is en hopelijk zie ik jullie allemaal op 14 mei.
Lieve groetjes,
Simonne

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen klik hier om je uit te schrijven.