Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 35
November 2019

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

Kerstmis komt alweer heel dichtbij! De warmste tijd van het jaar en ja ook de slotweek van de warmste week. De activiteiten voor de warmste week voor onze Tofclub hebben al een mooie som opgebracht. En we gaan nog even door.
Valkenburg was toppie!! Lees hierover meer in deze nieuwsbrief.
Veel lees- en kijkplezier!

© Simonne Troosters

16 november stonden heel wat glunderende gezichtjes aan het gemeentehuis van Dilbeek! De bus zou ons naar de kerstmarkt in Valkenburg brengen! Na een rit van twee uur kwamen we aan bij de Gemeentegrot, want ja de kerstmarkten zijn daar heel speciaal, gelegen in oude mergelgrotten. Om 13 u genoten we van een heerlijke maaltijd en daarna ging het richting Mergelrijk. Maar laten we de foto's voor zich laten spreken. Meer foto's zien? Klik hier.

© Simonne Troosters Tofclub in Valkenburg © Simonne Troosters Tofclub in Valkenburg © Simonne Troosters Tofclub in Valkenburg © Simonne Troosters Tofclub in Valkenburg
© Simonne Troosters

Op 28 december gaan we in Ons Huis wat eenvoudige dansjes aanleren voor ons nieuwjaarsfeest in januari. De inschrijvingen hiervoor lopen inmiddels. Deze keer eens geen officiële uitnodiging. 
We beginnen om 14 u. Rond 15.30 u eten we een lekkere pannenkoek en om 17 u sluiten we af.
Iedereen welkom. Zowel jongens als meisjes.

© Simonne Troosters

* Er kan nog altijd ingeschreven worden voor het schlagerfestival op 29 maart in Hasselt.
* Op ZONDAG 26 april is er opnieuw een familiedag. Blokkeer deze datum in je agenda want we nemen deel met de Tofclub.
* Hopelijk spelen ze de nieuwe kampioenenfilm lang genoeg want op ZONDAG 16 februari willen we hem met de Tofclub bekijken.
* Wie zin heeft om op maandag 23 december naar Kortrijk te gaan voor de slotweek van de warmste week laat het mij maar weten. Ik wil graag meegaan. Wil je er meer over weten klik hier.

Zo je bent weer helemaal bij! Ik wens jullie fijne feestdagen en een heel goed begin van het nieuwe jaar.

 

© Simonne Troosters