Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 34
Oktober 2019

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

Het is alweer november! Hoog tijd dus dat de nieuwsbrief van oktober verzonden wordt. Door de grote drukte rond de warmste week, de organisatie van onze Disneyreis en daartussen nog onze maandelijkse activiteiten was het me ontgaan dat ik die nog niet gemaakt had. Kijk dus vlug verder wat er allemaal te gebeuren staat!
Veel lees- en kijkplezier

© Simonne Troosters © Simonne Troosters Tofclub in Dilkom © Simonne Troosters Tofclub in Dilbeek

In oktober hadden we, een maand later dan anders, onze jaarlijkse bbq. Eerst gingen we naar Dilkom voor een lekkere zwempartij en ondertussen zorgden Hugo en Andy in Ons Huis voor een lekkere bbq. Ook de pannenkoeken met ijs lieten onze gasten zich goed smaken!
Ook op de website vind je een fotoverslag klik hier.

© Simonne Troosters © website kerststad Valkenburg

16 november bezoeken we een kerstmarkt maar niet zomaar een kerstmarkt. We gaan naar kerststad Valkenburg. Wil je meer weten ga naar de website van kerststad Valkenburg klik hier.
Ook op de website vind je alle info klik hier.
In onderstaande uitnodiging vind je alle info over deze uitstap.

© Simonne Troosters

* 17 november hebben we het tweede grote evenement van de warmste week: het optreden van Paul Bruna en Lia Linda! En onze peter van de Tofclub doet dat helemaal gratis! Alle info in onderstaande affiche. Er zijn nog steeds tickets beschikbaar en we zouden het heel fijn vinden moesten enkele gasten aanwezig zijn. De opbrengst is nog steeds voor onze Disneyreis. Tot dan?

© Simonne Troosters

* Op zaterdag 9 november gaat in Savio het jaarlijks mosselfestijn van VOS door. Ook daar denken we aan de warmste week. Allerlei handgemaakte gadgets en kerstversiering worden daar verkocht.

© Simonne Troosters

* In de komende maanden november en december zullen nog allerlei acties georganiseerd worden. Wil je zelf een actie organiseren voor onze Tofclub registreer ze dan op de warmste week. Wil je een kijkje nemen? Klik hier.

Dat was het weer voor deze maand. Geniet van de gezellige wintermaanden en tot gauw!

© Simonne Troosters