Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 33
September 2019

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

Alweer een tijdje geleden dat jullie een nieuwsbrief kregen. Ondertussen is die mooie zomer alweer lang voorbij. Ook onze zingende en swingende opening van de warmste week is voorbij. Hierover lees je hieronder meer. Het wordt een boeiend en druk jaar. Ik ben al bezig met de planning van november, januari, maart en mei. Daarover zijn jullie trouwens al geïnformeerd in verscheidene mails.
En natuurlijk zullen de komende drie maanden extra druk zijn door onze tweede deelname aan de warmste week. Ook hierover meer in deze nieuwsbrief.
Veel lees- en kijkgenot

© Simonne Troosters © Simonne Troosters Tofclub in De Ploter © Simonne Troosters Tofclub opent de warmste week © Simonne Troosters Tofclub in Ternat © Simonne Troosters © Simonne Troosters Tofclub © Simonne Troosters

Op 14 september werd de warmste week zingend en swingend geopend! Peter van de Tofclub Paul Bruna, Sharon en Nicky Jones en DJ Wytse gaven het beste van zichzelf tijdens een spetterend optreden. Bedankt aan allen die aanwezig waren om ons te steunen. Laten de foto's voor zich spreken.
Meer foto's en filmpjes kan je bekijken door hier te klikken.

© Simonne Troosters

In oktober hebben we onze uitgestelde bbq en om goed te kunnen eten gaan we eerst zwemmen. Alle info in onderstaande uitnodiging.
Ook op de website kan je deze info vinden door hier te klikken.

© Simonne Troosters

* De komende drie maanden gaat mijn aandacht volledig naar de warmste week waaraan we nu voor de tweede keer deelnemen voor de Tofclub. 1 Actie is al voorbij. De volgende is verkoop van handgemaakte hebbedingetjes op het mosselfestijn van VOS op zaterdag 9 november in Savio in Dilbeek.
Daarop volgt het benefietconcert van Paul Bruna en Lia Linda op zondag 17 november in de Stille Meers in Middelkerke. Alle info op de affiche. Klik hier.
Er zullen ook weer rospotten geplaatst worden op verschillende plaatsen.
Er zitten nog heel wat activiteiten te rijpen in ons hoofd! Daarover hoor je tijdig.
Dank zij de deelname van vorig jaar kunnen in mei 31 gasten met hun begeleider naar Disneyland met 180 euro korting. Dat stimuleert mij enorm om verder te doen!!!

Zo Tofclubber dat was het weer voor deze maand. Hopelijk tot in oktober.
Veel liefs,

 

© Simonne Troosters