Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 32
Juni 2019

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

Als je deze nieuwsbrief krijgt is het weeral zomer en vakantie!!! Wat gaat het toch snel. Er zijn dit half jaar weer heel wat leuke activiteiten geweest en er staan er nog heel wat op het programma voor het volgende half jaar. Hieronder wordt al een tipje van de sluier opgelicht.

Veel kijk- en leesplezier

© Simonne Troosters

In juni dit keer geen Planckendael omdat het samenviel met de jaarlijkse bbq en de special olympics. We trokken deze keer naar Pairi Daiza. Het was een geslaagde dag. Wil je meer foto's zien klik hier.

© Simonne Troosters tofclub in Pairi Daiza © Simonne Troosters tofclub in Pairi Daiza © Simonne Troosters tofclub in Pairi Daiza © Simonne Troosters tofclub in Pairi Daiza © Simonne Troosters tofclub in Pairi Daiza © Simonne Troosters tofclub in Pairi Daiza
© Simonne Troosters

Zoals jullie al weten doorbreken we de traditie en verzetten onze bbq naar oktober. Daar is een goede reden voor. We nemen net als vorig jaar deel aan de warmste week en die willen we feestelijk openen met o.a. onze peter Paul Bruna. Alle info in onderstaande affiche.
Ook op de website vind je informatie klik hier.

© Simonne Troosters
© Simonne Troosters

* Ook in november organiseren we een benefietconcert voor de warmste week. Dit gaat door in Middelkerke op 17 november. Vermits het de dag daarvoor Tofclub is maken we hiervan geen tofclubactiviteit. Iedereen is uiteraard van harte welkom. Hier verleent onze peter, volledig kosteloos, zijn medewerking. Alle info in onderstaande affiche.

© Simonne Troosters

Dan rest mij alleen nog jullie allen een heerlijke zomer en een deugddoende vakantie te wensen. 
Voor sommigen onder jullie: tot binnen drie weken op het kamp, ik kijk ernaar uit!!

 

© Simonne Troosters