Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 30
April 2019

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

April is bijna voorbij. Hoog tijd dus voor de maandelijkse nieuwsbrief. April was voor onze gasten carnavalmaand meer hierover verder in deze nieuwsbrief. Pasen is ondertussen ook gepasseerd en ik hoop dat iedereen ervan genoten heeft en veel eitjes gevonden heeft :-)

Veel lees- en kijkplezier

© Simonne Troosters © Simonne Troosters carnaval met Tofclub © Simonne Troosters Tofclub in Dilbeek

7 april was het voor onze gasten carnaval. Eerst een masker maken en dan naar de stoet kijken en vooral veel snoepjes rapen. Een lekkere smoutenbol kan er ook altijd in.
Meer foto's zien? Klik hier.

© Simonne Troosters Tofclub op de kermis © Simonne Troosters Tofclub op de kermis © Simonne Troosters carnaval met Tofclub © Simonne Troosters Tofclub in Dilbeek
© Simonne Troosters

In mei zal er wegens een overbod aan activiteiten geen Tofclub zijn.  In juni gaan we normaal naar Planckendael maar dat valt dit jaar samen met de jaarlijkse bbq van VOS. We organiseren zelf een topactiviteit op 8 juni. Hou die datum dus alvast vrij want het wordt de moeite! Je krijgt hierover tijdig meer info en een uitnodiging.

© Simonne Troosters

* De definitieve opbrengst van de warmste week is inmiddels gekend 3463 euro. Daarmee en met een aanvulling van dit jaar gaan we een leuke meerdaagse uitstap organiseren.
* Hoewel het nog lang is zijn we nu al bezig met de warmste week voor te bereiden. Onze peter Paul Bruna zal alvast twee optredens verzorgen. Eentje in Dilbeek of Ternat en eentje in Middelkerke. Je hoort hierover binnenkort meer.
* Ik ben nog steeds op zoek naar Tofclubbers die mee een dansje willen aanleren voor het nieuwjaarsfeest met Paul Bruna in het Castelhof. Aanleren gebeurt vanaf oktober. 

 

Zo dat was het weer voor deze maand. Geniet van de lente en tot gauw!!!
 

© Simonne Troosters