Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 29
Maart 2019

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

In maart hadden we uitzonderlijk twee activiteiten. Je gaat hieronder dus twee verslagen van vorige activiteiten vinden. En de activiteit van april staat ook weeral voor de deur. Hoe snel gaat het!!
Veel lees- en kijkplezier.

© Simonne Troosters

Op 9 maart trokken we met meer dan 20 gasten naar de Kinepolis in Brussel om de film van Urbanus te bekijken.
Ze genoten met een snoepje en een drankje van de film. Na de film werd Jeroen nog even zelf een filmheld.

 

© Simonne Troosters Tofclub in Kinepolis

En op zondag 31 maart was het weer tijd voor het schlagerfestival in Hasselt. Met een volle bus, 60 personen, trokken we daar naartoe. Vol verwachting klopte hun hartje en die verwachtingen werden volledig ingelost!!
De kaarten voor volgend jaar zijn al besteld!!
Wil je meer foto's en ook filmpjes klik hier.

© Simonne Troosters Tofclub schlagerfestival © Simonne Troosters Tofclub schlagerfestival © Simonne Troosters Tofclub schlagerfestival © Simonne Troosters Tofclub schlagerfestival
© Simonne Troosters

Op 7 april vieren we carnaval! Eerst maken we in Ons Huis een mooi, masker. Daarmee getooid gaan we dan de cranavalstoet bekijken. En afsluiten doen we met een lekkere smoutenbol. Wie wil daar niet bij zijn!!! Alle info in onderstaande uitnodiging.

© Simonne Troosters

* Een oproep: Willen jullie de kartonnen rolletjes die in keukenpapier of aluminiumpapier enz. zitten bijhouden aub. Ik heb ze nodig voor een knutselactiviteit. Geen WC-rolletjes want die zijn te kort. Bij voorbaat dank!!!! Je mag ze altijd meebrengen naar een activiteit of meegeven met iemand als je zelf niet komt.

Nog een oproep: Op het nieuwjaarsfeest in 2020 willen we onze kersverse peter Paul Bruna verrassen met enkele dansjes van onze gasten. Wie daaraan mee wil doen mag mij dat laten weten. We hebben zowel jongens als meisjes nodig. De dansjes zullen aangeleerd worden tijdens een tofclubactiviteit.


En een derde en laatste oproep: Voor die dansjes hebben we rokjes nodig in tule en met glitter. Ik heb 1 voorbeeld. Voelt iemand zich geroepen om die na te maken? Materiaal wordt geleverd. Wie het ziet zitten laat maar weten.

Bij voorbaat dank!!!

Zo deze nieuwsbrief is weer af. Geniet van het lenteweer en de mooie bloesemtijd!
Veel liefs

© Simonne Troosters