Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 28
Februari 2019

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

Het nieuwe jaar is al goed gerodeerd en dat het winter is hebben we al geweten!!! Valentijn is ook gepasseerd. Maar nu komen er stillaan lentekriebels. Ons nieuwjaarsfeest was weer een topper! De volgende activiteit is wat rustiger en tussendoor verwelkomen we Paul Bruna als peter van de Tofclub.
Veel leesplezier

© Simonne Troosters

Vermits de film nog moet komen kan hier geen verslag staan. MAAR op zondag 17 februari trokken we met 24 personen naar de verjaardagshow van Paul Bruna in Middelkerke. En daar stalen we letterlijk en figuurlijk de show. Het was een warm en ontroerend moment toen onze gasten op een originele manier Paul vroegen om peter te worden van hun Tofclub. Wil je weten hoe het eraan toeging klik dan hier.

© Luc Cassiman Tofclub bij Paul Bruna © Luc Cassiman Tofclub bij Paul Bruna © Luc Cassiman Tofclub bij Paul Bruna © Luc Cassiman Tofclub bij Paul Bruna © Luc Cassiman Tofclub bij Paul Bruna © Luc Cassiman Tofclub bij Paul Bruna

Ik vroeg aan onze kersverse peter  om een tekstje te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ook daar moest hij geen twee keer over nadenken. Dit is wat hij schreef:

Dank je wel !!

Als journalist en tekstschrijver ben ik het wel gewoon om een en ander neer te pennen, vliegensvlug met de nodige aandacht voor de correctheid van wat ik schrijf en de kous is af want  tomorrow is another day. Wat ik hier schrijf is meer dan een los item dat morgen de vuilnisbak ingaat, het is een ‘dank je wel’ omdat jullie met zovelen aanwezig waren op de Verjaardagshow en  tegelijk een ode aan iedereen van de Tofclub omdat jullie ons (Kathy en Ikzelf) iedere keer weer zo’n mooie momenten laten meebeleven met jullie. Ik heb dan ook volmondig mijn ‘ja-woord’ gegeven toen jullie mij hebben gevraagd om peter te zijn van deze toffe bende. Ik moest er niet lang over nadenken en ben zelfs vereerd om deze titel te mogen dragen.  Ik ben er van overtuigd dat we samen nog heel veel mooie momenten zullen beleven. Als peter beloof ik om de Tofclub een blijvend warm hart toe te dragen en al  is tomorrow another day, het blijft een dag boordevol warmte en liefde voor jullie allemaal. Tot ziens!  
Paul Bruna


Wij op onze beurt willen Paul heel gemeend danken dat hij in zijn overvolle agenda toch nog plaats vindt voor onze Tofclub. 

© Simonne Troosters

We hebben in maart uitzonderlijk twee activiteiten. De eerste gaat door op 9 maart. We gaan naar de film van Urbanus die eind deze maand uitkomt. Klik hieronder om alle info te lezen.
Inschrijven kan heel simpel met het inschrijvingsformulier.

© Simonne Troosters

* OPGELET!! Voor betalingen aan de Tofclub is er een nieuw rekeningnummer. Kijk dus goed op de uitnodiging alvorens tot betaling over te gaan.
* Mag ik nogmaals vragen niet alleen te betalen maar ook in te schrijven per mail, inschrijvingsformulier of telefoon.
* Wie ideetjes heeft voor acties tijdens de volgende warmste week, laat maar weten.


Lieve groetjes,

© Simonne Troosters