Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 24
Oktober 2018

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

De wintertijd is er weer. Korte dagen en gezellig warm binnen! Kerst in zicht... Allemaal leuke dingen.
Op 20 oktober, de laatste stralende nazomerdag gingen onze gasten brood bakken in de Pedemolen. Hieronder lees je er meer over.
In november is er een overaanbod aan activiteiten. Maar voor wie dat wil gaan we in Ons Huis toch iets doen. Meer daarover in deze nieuwsbrief.
De warmste week komt er ook aan en dat we met onze Tofclub meedoen weten jullie inmiddels. Ook hierover meer hieronder.
Veel lees- en kijkplezier

© Simonne Troosters © Simonne Troosters Tofclub bakt brood © Simonne Troosters Tofclub in Pede © Simonne Troosters Tofclub © Simonne Troosters Tofclub © Simonne Troosters Tofclub

20 oktober: 22 gasten verzamelen in de watermolen van Pede. Ze gaan brood bakken. Hun oogjes stralen van verwachting. Toen dan ook nog een schaapherder met zijn hond en schapen op bezoek kwam kon de dag niet meer stuk. Wil je meer zien dan hier klik dan hier.

© Simonne Troosters

In november is de Tofclub voorzien op de 10de. Omdat er zoveel activiteiten zijn dacht ik eerst de Tofclub niet te laten doorgaan. Maar toch zou ik graag jullie hulp willen voor de warmste week. We zouden keramische kerstfiguren schilderen die daarna verkocht kunnen worden voor de warmste week. Wie komt gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis maar krijgt zo'n figuurtje mee. Dit is dus een rustige activiteit die kan doorgaan in Ons Huis.
We beginnen om 13.30 u en eindigen om 17 u.

© Simonne Troosters

* De Tofclub doet mee aan de warmste week. We willen al lang weer eens een meerdaagse uitstap doen. Om daaraan ook de financieel minder bedeelden te laten deelnemen doen we mee aan de warmste week. Voorlopig lopen er drie acties.

Wil je onze actie steunen, of zelf een actie opzetten? Kijk even op de website van de warmste week. Je vindt ons onder VOS-Pajottenland VZW-Tofclub.
Het zou bv. al fijn zijn als je in een buurtwinkel een rospot zou plaatsen. Wil je er meer over weten dan kan je mij altijd contacteren.
stroosters@telenet.be
HARTELIJK DANK!!!

Dat was het weer voor deze maand. Tot volgende keer.
Liefs

© Simonne Troosters