Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 23
September 2018

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

De zomer was prachtig. Hopelijk was jullie vakantie dat ook!!
Ondertussen is het werkjaar alweer gestart en hebben we onze eerste activiteit achter de rug. Er staan weer leuke activiteiten op het programma voor de komende 4 maanden!! Hou de uitnodigingen in de gaten. Maar eerst deze nieuwsbrief.
Veel kijk- en leesplezier

© Simonne Troosters © Simonne Troosters Tofclub op zonneschlager © Simonne Troosters © Simonne Troosters Tofclub © Simonne Troosters Tofclub

We begonnen het nieuwe werkjaar met maar liefst 2 activiteiten. Op vrijdag 7 september gingen we met onze gasten naar zonneschlager. Ambiance verzekerd!
Wil je meer zien klik hier.
Op zaterdag 8 september hadden we dan onze jaarlijkse bbq. Dit keer in het Castelhof aansluitend bij de happy night.

© Simonne Troosters

In oktober gaan we naar de watermolen in Pede. Daar zijn we al eens geweest, maar deze keer wordt het nog toffer! We gan er ons eigen brood bakken. En dat kan je dan samen met je familie lekker opsmullen.
Wil je er meer over weten kijk dan snel in de uitnodiging.

Ook op de website vind je informatie klik hier.

© website watermolen
© Simonne Troosters

* Groot nieuws: De Tofclub doet mee aan de warmste week! De registratie is gebeurd. Het is nu wachten op de goedkeuring van de KBS. Zo kunnen we onszelf sponseren om nog eens een meerdaagse uitstap te doen. Hou facebook en de website in het oog en steunen mag natuurlijk altijd :-).
Voor de website van de warmste week klik hier.

Dat was het weer voor deze maand.
Liefs

 

© Simonne Troosters