Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 22
Juni 2018

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor de zomerstop. Wat gaat het snel. Ik denk dat we weer een tof halfjaar achter de rug hebben en we kunnen al uitkijken naar het tweede deel. De uitstap naar Planckendael was weer een voltreffer met dank aan Club Fifty One.
En in september hebben we zelfs twee activiteiten. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.
Veel lees- en kijkplezier!

© Simonne Troosters © Simonne Troosters Tofclub in Planckendael

Met net de juiste temperatuur vertrokken we op 2 juni naar Planckendael. Benieuwd om vooral de drie kleine olifantjes te zien.
En natuurlijk,ook om twee zoektochten te doen, lekker te eten en nog zoveel meer.
Proficiat aan de groep met begeleiders Mimi en Herman en gasten Luc, Godelieve, Jan en Sonja. Zij wonnen de zoektochten. Maar het was nipt want ook de anderen lieten zich niet onbetuigd.

© Simonne Troosters Tofclub © Simonne Troosters Tofclub in Planckendael

Meer foto's? Klik Hier.

© Simonne Troosters

Zoals je in de inleiding al kon lezen zijn er in september 2 activiteiten.
Allereerst gaan we op vrijdag 7 september naar zonneschlager. De inschrijvingen zijn hiervoor reeds afgesloten. De ingeschrevenen krijgen eerstdaags een mail met alle info.

Op zaterdag 8 september houden we onze jaarlijkse bbq in Ons Huis. Maar omdat het ook happy night is doen we de bbq aansluitend hiermee. Zo hoeven de begeleiders niet over en weer te rijden. Wij zorgen zelf voor het vervoer van Ons Huis naar Castelhof. Wie niet naar de happy night gaat kan natuurlijk afgehaald worden aan Ons Huis en wie niet naar de bbq komt kan rechtstreeks naar het Castelhof gaan.
Alle info en de uitnodiging komen eind augustus in je mailbox en op de website www.tofclubpajottenland.buurtwijzer.be

© Simonne Troosters

* Alle Tofclubleden ontvangen eind augustus nog een brief met de nieuwe richtijnen voor brengen en afhalen van de gasten, die we al enkele maanden uitproberen.
* In de loop van september zou ik graag het formulier dat jullie bij inschrijving invulden up to date maken. Ook dit kan je in je mailbox verwachten.
* Rest mij enkel nog iedereen een zalige vakantie en zomer toe te wensen. Doe maar veel kracht op voor alle tofclubactiviteiten die op komst zijn.

Heel veel warme groetjes,

 

© Simonne Troosters