Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 21
April 2018

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

Het bezoek aan Trainworld ligt alweer een tijdje achter ons. Het was een succes dat bewijst het fotoverslag hieronder.
In mei is er geen Tofclub maar in juni hebben we weer onze toffe dag in Planckendael dankzij Club Fifty One.

Veel kijk- en leesplezier!!

© Simonne Troosters

In april trokken we met een grote groep Tofclubbers met de trein naar Schaerbeek om een bezoek te brengen aan Trainworld.
Het museum werd bezocht aan de hand van een zoektocht: op zoek naar de schatkist. De juiste antwoorden werden geknipt met een heuse tang van een treinconducteur. Zelf een trein besturen was ook een heel avontuur. 
De hongerige magen werden daarna gevuld in het restaurant van het museum. Een geslaagde dag. Geniet van de foto's.

© Simonne Troosters Tofclub in de trein © Simonne Troosters Tofclub op zoek naar de schat © Simonne Troosters Tofclub  in Trainworld © Simonne Troosters Tofclubber Lobke in een zeer oude trein © Simonne Troosters Tofclub in seingevershuisje © Simonne Troosters © Simonne Troosters Tofclubbers als treinbestuurder

Wil je meer foto's zien klik hier.

© Simonne Troosters

Nee geen uitnodiging voor een volgende activiteit. In mei slaan we even over. Daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste is er geen Thuisdag op de manier zoals we dat al jaren gewend zijn. Ten tweede zijn er de Special Olympics en ten derde zou het ook een beetje druk worden. 2 juni is er de reis naar Planckendael, 9 juni de lentereis en 16 juni de jaarlijkse bbq.
Voor juni zijn de inschrijvingen inmiddels afgesloten. En we zijn weer met velen!

© Simonne Troosters

* Na een vergadering met onze monitoren over veiligheid en verantwoordelijkheid voor onze gasten bij onze activiteiten, zijn er nieuw afspraken gemaakt. Zeer binnenkort ontvang je hiervan een brief per mail die ik graag ondertekend, per mail terugkrijg.
* Ook de brief voor nieuwe gasten die jullie allemaal ooit hebben ingevuld wil ik actualiseren. Ook die kan je binnenkort in je mailbox verwachten.

Zo dat was het weer voor deze maand. Geniet van de lente en tot heel binnenkort!!
Veel liefs


 

© Simonne Troosters