Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 20
Maart 2018

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

Zondag 25 maart genoten onze gasten van het schlagerfestival in Hasselt.
Zaterdag 14 april hebben we onze volgende activiteit al.
De winter maakt stilaan plaats voor de lente.
Over dit alles meer in deze nieuwsbrief.
Veel kijk- en leesgenot!

© Simonne Troosters

25 maart: Willy Sommers, Umberto Tozi, Bart Kaël, Margriet Hermans, Sam Gooris, de Romeo's en de kers op de taart Christoff gaven het beste van zichzelf om een afgeladen volle Ethias arena te amuseren. En dat dat gelukt is merk je in onderstaande foto's.
Wil je meer zien klik hier.

© Simonne Troosters © Simonne Troosters © Simonne Troosters © Simonne Troosters © Simonne Troosters © Simonne Troosters © Simonne Troosters © Simonne Troosters
© Simonne Troosters

Op zaterdag 14 april bezoeken we Trainworld in Schaerbeek. En we doen dat op een heel plezierige manier met een schatkistzoektocht. Lees er alles over in onderstaande uitnodiging.

Trainworld Trainworld

Op de website van Trainworld krijg je alvast een voorsmaakje. Je komt er door hier te klikken.
Wil je inschrijven? Ga naar het inschrijvingsformulier.

© Simonne Troosters

* Mag ik nog eens speciale aandacht vragen voor de nieuwe afspraken bij het begin en einde van een activiteit.
Bij alle activiteiten krijgen de gasten nu een sleutelband om waaraan een kaartje hangt met mijn telefoonnummer. Dit krijgen ze als ze zich bij aankomst bij mij aanmelden MET de persoon die hen gebracht heeft. Op het einde van de activiteit geven ze die hanger terug als ze zich bij mij aanmelden MET de persoon waarmee ze naar huis gaan.
Waarom deze maatregel? Als we niet gezien hebben dat de gasten afgezet zijn en we missen iemand is het ondoenbaar van uit te vinden waar ze zijn. We hebben dit gehad in Kinepolis. Nog erger is het dat je bij het einde van de activiteit er maar moet op vertrouwen dat iedereen effectief afgehaald is.
Tot nu toe is alles altijd goed verlopen maar als verantwoordelijke mag je het niet dromen dat er één van onze gasten verdwijnt. We willen dus alle risico's zoveel mogelijk uitsluiten hoe zelfstandig sommige gasten ook zijn.
Ik hoop dat jullie dit begrijpen en daaraan willen meewerken.
* Pasen is in aantocht. Ik wens jullie allemaal een heel fijn Paasfeest met een lekker lentezonnetje!!!

Veel liefs,

© Simonne Troosters