Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 18
Januari 2018

 

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

De feestdagen liggen alweer een tijdje achter ons, de dagen lengen en we kijken uit naar de lente! Ook ons nieuwjaarsfeest heeft weer plaats gevonden en we waren alweer met een record aantal deelnemers. Meer hierover in deze nieuwsbrief.
Veel lees- en kijkgenot.

© Simonne Troosters © Simonne Troosters Tofclub met Paul Bruna © Simonne Troosters

Op 13 januari was het weer zo ver. De leukste activiteit van het jaar! Nieuwjaar vieren met cadeautjes, taart EN voor de vijfde maal op rij Paul Bruna. Hij zorgde weer voor ambiance en legde onze gasten in de watten. Dank u wel Paul en vooral ook Club Fifty One voor de sponsoring. Geniet van de foto's. Wil je ook filmpjes zien klik hier.

© Simonne Troosters Tofclub feest © Simonne Troosters Polonaise met de Tofclub © Simonne Troosters ofclub uit de bol © Simonne Troosters © Simonne Troosters Tofclub feesttaart © Simonne Troosters Tofclub cadeautjes © Simonne Troosters Tofclub zingt © Simonne Troosters Tofclub met Paul Bruna
© Simonne Troosters

Op zaterdag 10 februari gaan we nog eens naar de film. Als het kan Kampioenen 3. Als ze hem in Kinepolis Brussel  nog spelen. Zo niet vinden we wel een alternatief. Deze keer mogen jullie eens snoepen tijdens de film. Wegens werken op de Heyzel kunnen we er immers niet eten. Alle info in onderstaande uitnodiging en op de website hier.

Kinepolis Brussel
© Simonne Troosters

* Denken jullie nog eens aan het schlagerfestival. De uitnodiging komt na de film maar je kan nu al inschrijven. Zondag 25 maart gaat het weer door in Hasselt om 15 u.
* We zijn nog altijd op zoek naar vrijwilligers om onze activiteiten te begeleiden. Ken je iemand die dat zou willen doen neem gerust contact op met stroosters@telenet.be.

Dat was het weer voor deze maand. Ik kijk uit naar jullie komst op 10 februari!!
Liefs