Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Nieuwsbrief 17
December 2017

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2017. Wat gaat het toch snel allemaal. Kerstmis is alweer voorbij maar nieuwjaar staat nog voor de deur. Ik wens jullie dan ook allemaal een fijn oudjaar en voor 2018 gezondheid, vrede en geluk!

Op 9 december stond een grote groep lachende gezichtjes mij op te wachten aan het gemeentehuis van Dilbeek. Vandaag zouden ze immers naar de kerstmarkt in Brugge gaan. Ook een bezoek aan Historium stond op het programma en natuurlijk lekker eten. Genoten hebben ze!!

© Simonne Troosters Tofclub in Historium © Simonne Troosters Tofclub op kerstmarkt Brugge © Simonne Troosters Tofclub in Brugge © Simonne Troosters Tofclub eten in De Gilde © Simonne Troosters Tofclub in Brugge

Nog enkele andere foto's? Klik hier.

© Simonne Troosters Paul Bruna bij Tofclub © Simonne Troosters

Onze eerste activiteit van 2018 is natuurlijk het nieuwjaarsfeest. Op zaterdag 13 januari is het weer zover. Cadeautjes, taart, receptie en voor de 5de maal reeds ambiance met Paul Bruna. Dat wil je toch niet missen?
Lees er alles over in onderstaande uitnodiging.
Je kan ook kijken bij de maandelijkse activiteiten door hier te klikken.

 

* Ik denk dat we alweer kunnen terugblikken op een geslaagd jaar met onze Tofclub. De opkomst van onze gasten wordt steeds groter en dat doet mij veel plezier.
Bedankt voor alle hulp bij de activiteiten, de vriendschap en de vreugde die jullie uitstralen. Bij de Tofclub hangt een sfeer die een klein beetje laat zien hoe de wereld er zou kunnen uitzien! TOF!!
* We kijken alweer uit naar het volgende jaar dat goed zal ingeluid worden op 13 januari. Ook hier is de opkomst alweer groter dan vorig jaar!
* Ik wens jullie allen een fijn oudjaar en voor 2018 alle goeds en vooral een goede gezondheid. De rest volgt dan vanzelf.

Veel Liefs

© Simonne Troosters