Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

© Simonne Troosters

Nieuwsbrief 16
November 2017

Hallo Tofclubber en sympathisanten,
We zijn weeral aan de voorlaatste nieuwsbrief van dit jaar toe. De dagen zijn kort en we beginnen al stilaan aan kerst te denken. Een gezellige tijd om in familie door te brengen.
18 november hadden we weer een leuke dag en 9 december wordt dat ook.
Veel lees- en kijkplezier!

 

© Simonne Troosters Tofclub gezocht!

Op zaterdag 18 november vertrokken de gasten in Dilbeek naar Comicsstation In Antwerpen. Vol verwachting klopte hun hartje want ja, de Sint kwam ook aan! Zouden ze hem te zien krijgen? De foto's verklappen het. Wil je meer zien klik hier.

© Tofclub bij Suske en Wiske Simonne Troosters © Tofclub bij Kiekeboe Simonne Troosters © Simonne Troosters © Tofclub bij de Sint Simonne Troosters © Ginette
© Simonne Troosters

Onze volgende activiteit staat in het teken van Kerstmis. We trekken naar Brugge voor de kerstmarkt. Maar we brengen ook een bezoek aan Historium. Dit eigentijdse museum vertelt ons letterlijk in geuren en kleuren de geschiedenis van Brugge. We gaan van kamer tot kamer en beleven daar de gouden eeuw alsof je er zelf bij was.
Wil je meer weten klik hier.
Alle details van deze uitstap vind je in onderstaande uitnodiging.

Ook op deze website vind je meer details oa de dagplanning. Klik hier.

© Simonne Troosters

* Eerst en vooral een dikke merci aan allen die op het herfstfeest de Tofclub sponserden door de zelfgemaakte kerstdecoratie te kopen.
Het succes was onverwacht groot en bracht 400 euro op.
Bestellen kan nog steeds :-)
BEDANKT
* Ik wil nog maar eens een oproep doen naar vrijwilligers. Ken je iemand die de gasten mee wil begeleiden op hun activiteiten laat het gerust weten. Het tekort wordt steeds schrijnender.

Zo dat was het weer voor deze keer. Veel leesgenot en ik zie jullie allen op 9 december hoop ik.
Veel liefs