Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Nieuwsbrief 14
September 2017

Hallo Tofclubber en sympathisanten,

De zomer verlaat stilaan ons land. Het nieuwe werkjaar is begonnen. Ook voor ons. We hebben de eerste activiteit al achter de rug en het was weer top!! Meer hierover hieronder en op de website. In oktober slaan we noodgedwongen even over maar in november zal het des te leuker zijn!!
Veel lees- en kijkgenot!

 

In  september hebben we altijd onze traditionele bbq. Maar in de voormiddag is er altijd iets anders. Dit jaar bezochten we de Pedemolen. Onze gasten leerden er hoe graan van op het veld uiteindelijk brood of gebak wordt. Ze mochten ook zelf aan de slag en aan interesse geen gebrek. We laten de foto's voor zich spreken.
Meer foto's? Klik hier.

© Simonne Troosters Tofclub ©  Simonne Troosters tofclub in de Pedemolen © Simonne Troosters Tofclub genietend van een ijsje

Wat ik al vreesde is ook zo. In oktober zullen we noodgedwongen moeten overslaan. Alle activiteiten die ik in gedachten had zijn op 14 oktober niet beschikbaar. Maar er is gelukkig het herfstbal. En in november gaan we er zeker een lap op geven.

* We blijven op zoek naar vrijwilligers die onze gasten op hun maandelijkse activiteit willen begeleiden. Al was het maar 1 of 2 keer per jaar. Ken je iemand in je omgeving die in aanmerking zou kunnen komen geef dan gerust een seintje: stroosters@telenet.be

* Ik val in herhaling maar mag ik nogmaals vragen altijd te reageren op de uitnodigingen, ook als je niet deelneemt. Als iedereen geantwoord heeft weet ik dat de inschrijvingen volledig zijn. Voor jullie een kleine moeite, voor mij een grote hulp en tijdbesparing.

Zo dat was het weer voor deze maand. Geniet van de herfst met zijn mooie kleuren en de gezellige warmte binnen!