Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Nieuwsbrief 13
Juni 2017

Hallo Tofclubber en sympathisanten,
Wegens vakantie wat later dan normaal de nieuwsbrief van juni. Tevens de laatste vóór de zomerstop. En dat het zomert dat hebben we al geweten.
De jaarlijkse uitstap naar Planckendael dank zij Club Fifty One was weer een groot succes. Kijk maar verder in deze nieuwsbrief en op de website.
In september gaan we weer vol enthousiasme van start.
Maar eerst een lange hete zomer!!

© Simonne Troosters Tofclubgroepje © Britt Stuckens Tofclub in contact met de dieren

Op zaterdag 3 juni trok de Tofclub naar jaarlijkse gewoonte naar Planckendael. Een dag met alles erop en eraan dank zij Club Fifty One. Met stralend zomerweer en een goed humeur vertrokken we voor een dag plezier.
Wil je meer foto's zien klik hier.

© Simonne Troosters Van klein naar groot © Simonne Troosters Tofclub maakt zoektocht
© Simonne Troosters

Vermits het zomerstop is staat er hier nog geen uitnodiging voor de volgende activiteit. Deze komt tijdig begin september. Hou alvast 23 september vrij voor onze eerste activiteit van het tweede semester. Wat het wordt? De jaarlijkse bbq dat weten jullie maar de rest blijft nog even geheim. :-) Leuk wordt het zeker!!!

© Simonne Troosters

* Het voorbije halfjaar hebben we weer zeer leuke activiteiten gehad. Dat jullie het ook leuk vonden bewijst de telkens weer zeer talrijke opkomst. Het wordt steeds moeilijker om dit te blijven evenaren maar we doen ons best.
* Ik ben nog steeds op zoek naar nieuwe monitoren om die talrijke opkomst te kunnen blijven begeleiden. Als jullie iemand weten WELKOM.
* Dan wens ik jullie een hele mooie zomer en een deugddoende vakantie. Ik kijk al uit naar september om jullie allemaal terug te zien.
Heimwee? Kijk dan even naar de talrijke foto's en filmpjes op de website door hier te klikken.
Heel veel liefs