Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Nieuwsbrief 11
April 2017

Hallo Tofclubbertje en sympathisanten,
Onze activiteit van maart zit er weer op. Het schlagerfestival was een succes. Met 70 enthousiastelingen vertrokken we richting Ethias arena in Hasselt. En de sfeer zat er al meteen goed in.
Iedereen heeft ervan genoten.
Inmiddels is het alweer april en heb je zelfs de uitnodiging voor juni al gekregen. Het gaat razendsnel. Over dit alles meer info in deze nieuwsbrief.
Veel leesplezier.

 Simonne Troosters Schlagerfestival  Simonne Troosters Tofclub in Hasselt  Simonne Troosters Willy Sommers  Simonne Troosters Laura Lynn  Simonne Troosters Schagerfestival Hasselt  Simonne Troosters Ethias Arena

Zoveel artiesten op 1 middag. Voor elk wat wils dus. We laten de foto's voor zich spreken.
Wil je meer foto's zien klik dan hier.

Voor mei deed ik een rondvraag i.v.m. de Thuisdag. Die valt echter samen met de special olympics. Veel van onze gasten nemen daaraan deel zodat we die datum niet kunnen aanhouden. Ik bekijk momenteel of we nog iets kunnen organiseren in mei. Je hoort daar dan tijdig van. De datum zou dan 13 mei zijn.

* In april is er weer een gratis familiedag op zondag 30 april. De inschrijvingen daarvoor zijn reeds afgesloten. Het programma vind je op de website. Klik hier.
* In juni gaan we weer naar Planckendael. De uitnodiging daarvoor heb je al gekregen. Ook op de website vind je alle info. Klik hier.

Zo dat was het weer voor deze maand. De lente is begonnen en dat geeft weer nieuwe energie. Ik wens jullie alvast een fijne Pasen en tot heel gauw.